Alleen een echt slim persoon kan de juiste nummers kiezen om het gewenste resultaat te krijgen

Je moet goed zijn in het slagen voor deze IQ-test. Denk je dat je het kunt?

Als je van wiskunde en cijfers houdt, dan is deze IQ-test perfect voor jou! Als je niet echt vertrouwd bent met wiskunde, is dit een kans om jezelf te overtreffen. Wacht dus niet langer en probeer deze IQ test.

Wat is deze IQ-test?

Om uw intellectuele capaciteiten te beoordelen, gaan we u vragen een berekening te maken. Deze berekening is echter vrij bijzonder. Je hebt inderdaad een vergelijking, maar deze laatste is onvolledig omdat je alleen het resultaat hebt, het getal 30. Je moet dus de drie cijfers of getallen vinden die de vergelijking compleet maken. Om dit te doen, hebben we u verschillende cijfers en verschillende nummers ter beschikking gesteld. Je moet er drie kiezen die optellen om het getal 30 te geven.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Doe de hart- of zwaardtest om erachter te komen of anderen je als een egoïstisch persoon zien.
© Cosmix

Waarom een ​​IQ-test doen?

Online intelligentiequotiënttesten staan ​​tegenwoordig steeds meer in de belangstelling. Ze stellen individuen in staat om IQ-beoordelingen vanuit hun huis te doen met behulp van online platforms. Deze toegankelijkheid vergemakkelijkt de deelname aan deze beoordelingen enorm, zonder de beperkingen van reizen of afspraken. Bovendien bieden online tests een interactieve en vaak leuke ervaring, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor een breed scala aan mensen.

Het is tijd om de test af te maken. Is het gelukt ?

Je moest de cijfers en cijfers kiezen: 6, 11 en 13.

We feliciteren alle mensen die erin geslaagd zijn om de juiste antwoorden te vinden, we zijn onder de indruk van uw intelligentie. Voor degenen die er niet in zijn geslaagd, maak je geen zorgen, we zullen je helpen. Simpel gezegd, het was onmogelijk om 30 te krijgen met de kleinste getallen, je moest beginnen met de grootste getallen, dan eindigen met een van de kleinere getallen en vooral tegen jezelf zeggen dat de 9 een 6 zou kunnen zijn!

Lees ook  Vind het antwoord in minder dan 10 seconden om aan iedereen te bewijzen dat je een echt genie bent!
© Cosmix

We hopen dat je genoten hebt van deze IQ-test. Aarzel vooral niet om het op uw sociale netwerken te delen, zodat uw vrienden ervan kunnen genieten.

Related post