Ben jij slim genoeg om deze vergelijking met succes op te lossen door een enkele lucifer te verplaatsen?

Dit soort IQ-testen is erg moeilijk. Denk je dat je het intellectuele vermogen hebt om het te overwinnen?

Klaar om je geest op de proef te stellen? Doe mee aan deze boeiende IQ-test waarmee je je intellectuele capaciteiten kunt meten. Daag jezelf uit met deze test die je intelligentie en je verborgen talenten zal benadrukken. Maak je klaar om in een fascinerende ervaring te duiken die de uithoeken van je briljante geest zal verkennen.

Wat zijn de richtlijnen voor deze IQ-test?

Om je intellectuele capaciteiten op de proef te stellen, gaan we je een vergelijking voorleggen. Deze is een beetje speciaal omdat de nummers waaruit het bestaat, uit verschillende overeenkomsten bestaan. U zult ook merken dat er een duidelijke fout in deze vergelijking zit.

Je moet dus de vergelijking veranderen door een van de lucifers te verplaatsen. Door een lucifer te verplaatsen, kunt u inderdaad de nummers van de vergelijking wijzigen, twee van de nummers nauwkeuriger, om de vergelijking te corrigeren. Zet alle veranderingen aan uw kant door de hele tijd gefocust te blijven.

Lees ook  Je hebt 10 seconden om deze test te doorstaan ​​en te bewijzen dat je een echt genie bent!
© Cosmix

Waarom een ​​IQ-test doen?

Deze tests zijn meer dan alleen entertainment, ze bieden concrete voordelen. Door uw intelligentiequotiënt te ontdekken, krijgt u een beter inzicht in uw cognitieve sterke punten en capaciteiten. Het kan u helpen gebieden te identificeren waarin u uitblinkt, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw opleiding, carrière of zelfs hobby’s. Bovendien bieden deze tests je een stimulerende en lonende ervaring, waardoor je jezelf kunt uitdagen en intellectueel kunt groeien.

Het is tijd om die IQ-test af te maken!

Felicitaties aan de mensen die het juiste antwoord hebben weten te vinden, uw intelligentie is zeer indrukwekkend.

Voor degenen die de test niet konden voltooien, maak je geen zorgen, we zullen je helpen. Het was nodig om een ​​van de lucifers te verplaatsen om het getal 9 om te zetten in 5, en vervolgens dezelfde match toe te voegen aan het getal 5 om het getal 8 te verkrijgen. Dit geeft 5 + 3 = 8 wat een correcte vergelijking is. Hier is de oplossing in beeld om u te helpen.

Lees ook  Wat u als eerste op deze foto ziet, onthult de bron van uw grootste angsten
© Cosmix

 

We hopen dat deze IQ-test stimulerend was en we nodigen u uit om deze op uw sociale netwerken te delen met uw vrienden.

Related post