De Tarot Astrologische Gids voor 11 september, voor de 12 tekens

Welkom bij deze nieuwe astrologische tarotlezing van 11 september. De tarot, met zijn eeuwenoude wijsheid en diepe symboliek, biedt ons een kostbaar venster op de kosmische energieën die in ons dagelijks leven spelen.

Als een routekaart van het leven illustreert het de verborgen stromingen die ons bestaan ​​vormgeven. Vandaag gaan we deze voorspellende boodschappen samen ontcijferen om u een globaal beeld te geven van de belangrijkste invloeden van vandaag. 11 september is een dag die wordt gekenmerkt door krachtige en complexe trillingen. Volgens de tarotlezing die we hebben uitgevoerd, lijkt het erop dat er drie grote krachten aan het werk zullen zijn: transformatie, realisatie en communicatie. Deze invloeden voorspellen veranderingen, mogelijke vervulling van uw projecten en het belang van expressie in uw relaties.

Weet dat de tarot geen vaste toekomst voorspelt, maar ons eerder aanwijzingen geeft over hoe we door de huidige energieën kunnen navigeren om ons leven beter te leiden.

Dus door gebruik te maken van de leringen van de tarot, kunnen we deze voorspellingen omzetten in passende begeleiding om uw gedachten en acties gedurende deze dag te begeleiden.

Laten we dus, zonder verder oponthoud, tot de kern van de zaak komen en in meer detail onderzoeken wat de kaarten ons over 11 september te vertellen hebben…

Lees ook  Ontdek de tekortkomingen van het Stier-teken!

Ram: de ster

Op deze 11 september is jouw kaart, beste Ram, De Ster. Deze prachtige kaart symboliseert hoop en welverdiende zegeningen. Deze dag zal dan ook in het teken staan ​​van optimisme en vertrouwen in de toekomst. Zorg ervoor dat u zich niet laat verblinden door buitensporige ambitie. Jouw uitdaging zal zijn om realistisch te blijven terwijl je vooruitgaat.

Stier: Beul

Stier, de Gehangene moedigt je aan om vandaag geduldig te zijn. Het kan zijn dat u te maken krijgt met situaties waarin u bepaalde realiteiten moet aanvaarden en u moet aanpassen aan onvoorziene veranderingen. Vergeet niet dat de obstakels op je pad er zijn om je te helpen groeien.

Tweelingen: Het Rad van Fortuin

Voor jou, Gemini, wordt 11 september gemarkeerd door het Rad van Fortuin. Deze kaart kondigt een radicale verandering aan. Of het nu een einde of een begin is, deze dag zal zeker veelbewogen zijn. U zult deze veranderingen moeten omarmen om er het maximale uit te halen.

Kreeft: de keizerin

Cancers, The Empress is jouw kaart van de dag. Het symboliseert vruchtbaarheid, creativiteit en liefde. Vandaag is het tijd om uw dierbaarste projecten te koesteren en te koesteren. De vrucht van uw inspanningen ligt binnen handbereik.

Lees ook  Ontdek jouw meester-tarotkaart voor 28 augustus 2023

Leeuw: De duivel

Lions, The Devil is jouw kaart van de dag. Dit kan verleidingen, obsessies of verslavingen symboliseren. Het is aan jou om de negatieve aspecten die zich vandaag de dag kunnen manifesteren, te herkennen en te overwinnen.

Maagd: De strijdwagen

Maagden, de strijdwagen vergezelt je vandaag. Deze kaart symboliseert de wil om te winnen en ambitie. Het geeft aan dat u op de goede weg bent om uw doelen te bereiken.

Weegschaal: gerechtigheid

Weegschaal, je wordt vandaag geleid door de rechtvaardigheidskaart. Het geeft aan dat er behoefte is aan evenwicht en eerlijkheid in je leven. Het kan zijn dat u een belangrijke beslissing moet nemen die onderscheidingsvermogen en onpartijdigheid vereist.

Schorpioen: De Moloch

Schorpioenen, de Moloch nodigt je vandaag uit om nieuwe dingen te initiëren. Dit is een uitstekende dag om nieuwe projecten te implementeren of belangrijke beslissingen te nemen.

Boogschutter: de minnaar

Boogschutter, jouw kaart van de dag is de Minnaar, die spreekt over liefde en keuzes. Het kan zijn dat u belangrijke beslissingen moet nemen in uw relaties of in uw persoonlijke leven. Zorg ervoor dat u wijsheid en intuïtie gebruikt.

Lees ook  Uw astrologische gids voor 26 augustus door de tarot

Steenbok: Oordeel

Steenbokken, vandaag is jouw kaart die van Oordeel. Het vertegenwoordigt een ontwaken, een vernieuwing of een belangrijk bewustzijn. Deze dag kan bevorderlijk zijn voor grote veranderingen in uw leven.

Waterman: de wereld

Waterman, de wereld is jouw kaart van de dag. Dit is een uiterst positieve kaart die de ultieme prestatie symboliseert. Vandaag is misschien wel de dag waarop al uw inspanningen vruchten beginnen af ​​te werpen.

Vissen: Dood

Vissen, de Dood is jouw kaart van de dag. Laat u niet afschrikken door deze kaart, want deze spreekt niet over een fysiek einde, maar eerder over het einde van een levensfase om opnieuw op een nieuwe basis te kunnen beginnen. Het nodigt uit tot vernieuwing en transformatie.

Related post