Een echt genie zou dit raadsel in 20 seconden kunnen oplossen

Dit wiskundige raadsel vereist zowel snelheid als intelligentie. Weet je zeker dat je door wilt gaan ?

Houd je stopwatch bij de hand, want vandaag moet je snel zijn. We gaan je inderdaad een wiskundig raadsel aanbieden dat je binnen enkele seconden moet oplossen. Dit soort test is geweldig voor de hersenen, dus doe er je voordeel mee. Neem de tijd om je te concentreren en begin dan aan de uitdaging.

Wat zijn de instructies voor dit wiskunderaadsel?

Om je intellectuele capaciteiten te testen, laten we je kennismaken met 4 verschillende operaties. Ze zijn een beetje speciaal omdat, afgezien van de resultaten, de componenten van de operaties uilen zijn met drie verschillende kleuren. Uw doel is om het resultaat van de laatste bewerking te vinden en hiervoor zult u moeten beginnen met het vinden van de waarde van elke uil op basis van de gegevens die we u hebben gegeven. Wees voorzichtig, je hebt maar 20 seconden om alles te doen, dus blijf gefocust.

Lees ook  Kies tussen water, vuur, aarde of lucht om te ontdekken wat er diep in jou verborgen zit!
© Cosmix

 

Wat is het nut van een wiskundepuzzel?

Wiskundige puzzels worden online steeds populairder. Ze bieden de mogelijkheid om de geest te stimuleren en het logisch redeneervermogen te verbeteren. Dit soort spel is niet alleen een leuke manier om plezier te hebben, maar ook een manier om je denksnelheid te testen. Om ze zo snel mogelijk op te lossen, moet u uw logica en uw kennis van berekeningen gebruiken. Hierdoor kunt u de antwoorden sneller vinden en de tijdslimiet verslaan.

De 20 seconden zijn verstreken. Het is tijd om te eindigen.

Het antwoord van de laatste operatie was 8.

Felicitaties aan degenen die het antwoord binnen de toegestane tijd hebben gevonden. Je intellectuele capaciteiten zijn die van een genie waardig.

Voor degenen die het niet hebben begrepen, wij zullen u helpen. Het oplossen van dit probleem is afhankelijk van het analyseren van de eerste drie berekeningen om de waarde van elke uil te bepalen. De groene uil heeft een waarde van 20, omdat in de eerste rij de som van drie groene uilen 60 is. De roze uil heeft een waarde van 12, omdat in de tweede rij de som van één groene uil en twee roze uilen gelijk is aan 44. De blauwe uil heeft een waarde van 1, omdat in de derde rij de som van een roze uil, een blauwe uil en tweemaal de waarde van een blauwe uil gelijk is aan 15. A Zodra de waarden van elke uil zijn bepaald, is het antwoord tot de laatste berekening kan worden gevonden door 12 af te trekken vermenigvuldigd met 1 tot 20, wat 8 oplevert.

Lees ook  Wiskundig raadsel: meet je IQ door deze vergelijking in minder dan 30 seconden op te lossen!
© Cosmix

 

We hopen dat je dit wiskundige raadsel leuk vond en we nodigen je uit om het op je sociale netwerken te delen.

Related post