IQ-test: slagen voor deze hersenuitdaging zou betekenen dat je een ongebruikelijke geest en logica hebt, of zelfs een genie!

De volgende IQ-test test je intellectuele capaciteiten om een ​​probleem op te lossen!

Alleen degenen met een verwrongen geest en een buitengewoon gevoel voor analyse waren in staat om deze cerebrale uitdaging te overwinnen. Deze IQ-test vereist inderdaad een hoog niveau van observatie, analyse en verbeeldingskracht. Denk je dat je het kunt? Wees voorzichtig, je moet ook een hoge denksnelheid hebben om deze uitdaging in recordtijd te voltooien!

Visuele test: “Welke van deze antwoorden is correct?” »

De volgende afbeelding is samengesteld uit 9 rasters die op hun beurt 3 tot 4 blauwe vierkanten bevatten; geel of groen. Alleen de grid die op de 6e plaats moet staan ​​ontbreekt. Jouw missie is om te raden welke van de 4 roosters A, B, C en D deze plaats moet innemen. Om voor deze visuele test te slagen, moet u logica en gezond verstand gebruiken. Zou jij het aankunnen? Dat is jouw keuze ! Good luck !

Lees ook  Je hebt 20 seconden om de pinguïn te helpen zijn weg te vinden!
© Cosmix

Observatietest: het juiste antwoord

Als het je lukt om de test van de dag op te lossen, ben je een intelligent persoon met een ongeëvenaarde logica en verbeeldingskracht. Zo niet, dan betekent dit alleen dat u uw observatie- en analytische vaardigheden moet verbeteren. Gelukkig kun je je cognitieve prestaties een boost geven door IQ-tests op te lossen. En je kunt het vinden op onze site, aarzel niet om het te bezoeken. We hopen dat je klaar bent voor meer IQ-uitdagingen!

De oplossing

Om het juiste antwoord te vinden, is hier de logica die je nodig had: elk raster waaruit de afbeelding bestaat, heeft zijn eigen weerspiegeling, behalve die in het midden die uniek is. Deze reflectie staat er schuin tegenover in de afbeelding. In deze logica is de reflectie van rooster 1 de 9, die van rooster 2 is rooster 4 en de reflectie van rooster 8 is dan het antwoord A met twee blauwe vierkanten en één groen.

Lees ook  IQ-test: kun jij deze wiskundige uitdaging in minder dan 30 seconden oplossen?

Hier is de oplossing op de foto:

© Cosmix

Related post