Je hebt 10 seconden om deze test te doorstaan ​​en te bewijzen dat je een echt genie bent!

Je moet meer dan slim zijn om voor deze IQ-test te slagen. Denk je dat je de taak aankunt?

Hoe zit het met het testen van de grenzen van je intellectuele capaciteiten? Dankzij deze IQ-test kunt u inderdaad uw intellectuele vaardigheden beoordelen en weten of u een echt genie bent of niet. Dit is je kans om indruk te maken op je dierbaren, dus maak er gebruik van! Zet de kansen aan jouw kant door gefocust te blijven.

Wat is deze IQ-test?

Om u op de proef te stellen, laten we u verschillende geometrische vormen zien die andere vormen van verschillende kleuren bevatten. Als je goed kijkt, zie je dat de vormen een bepaalde logica volgen en helaas is het volgende niet compleet. Zoals je hebt begrepen, is het jouw rol om aan te vullen wat er ontbreekt en om je te helpen, heb je vier keuzes tot je beschikking: A, B, C en D. Je moet daarom de redenering achter deze geometrische figuren en de kleuren daarin vinden . Om te bewijzen dat je een echt genie bent, heb je maar 10 seconden, dus schiet op en werk slim.

Lees ook  Zoek de verschillen spel: Lukt het jou om in minder dan 20 seconden de verschillen op deze foto te vinden?
© Cosmix

Waarom een ​​IQ-test doen?

Het is belangrijk om te weten dat de hersenen onderhoud nodig hebben! En precies, IQ-testen zijn uitstekende activiteiten voor de hersenen. Hierdoor kun je ontspannen en tegelijkertijd trainen. IQ-tests zijn inderdaad afhankelijk van cognitieve vaardigheden. Hier is het bijvoorbeeld belangrijk om gefocust te zijn en een groot redeneervermogen te hebben.

Het is tijd om die IQ-test af te maken!

Het juiste antwoord was keuze C! Proficiat aan degenen die erin geslaagd zijn om het juiste antwoord te vinden. Alleen echte genieën kunnen dit.

Voor degenen die er niet in geslaagd zijn, geen zorgen, we leggen je alles uit. De tweede figuur heeft de vorm van de eerste aangenomen, maar is getint met een andere kleur. Bovendien bevat deze tweede figuur een andere met een andere vorm, maar met dezelfde kleur als de vorige. Toen nam de derde figuur de kleur aan van de tweede figuur, maar de vorm is als die in de laatste. Als je de derde lijn observeert die ongeveer hetzelfde patroon volgt, maar in een andere volgorde, zou je moeten concluderen dat de vorm van de verenigde figuur wordt herhaald op de volgende en dat de kleur die van de binnenste figuur wordt.

Lees ook  Ben jij slim genoeg om deze vergelijking met succes op te lossen door een enkele lucifer te verplaatsen?
© Cosmix

 

We hopen dat je genoten hebt van deze test. Aarzel vooral niet om het op uw sociale netwerken te delen, zodat uw vrienden ervan kunnen genieten.

Related post