Je hebt 30 seconden om de 3 flessen zonder kurk in deze afbeelding te vinden

Je moet uitstekende visuele vaardigheden hebben om voor deze test te slagen. Denk je dat je er klaar voor bent?

Vind je niet dat het tijd is om een ​​paar minuten pauze te nemen? Precies, we hebben u een kleine visuele test te bieden. Je zult niet alleen kunnen ontspannen, maar je zult ook je visuele vaardigheden kunnen verbeteren. Maak het uzelf gemakkelijk en begin zodra u zich er klaar voor voelt.

Wat is deze visuele test?

Om je visuele vaardigheden te testen, laten we je een reeks afbeeldingen zien. Op de laatste zullen er veel rijen en rijen flessen zijn. Van al deze flessen zijn er 3 die geen dop hebben.

Zoals je hebt begrepen, is je doel om de drie flessen in kwestie te vinden. Je hebt hiervoor slechts 30 seconden de tijd. Als u echter echt moeite heeft met vinden, kunt u nog eens 30 seconden toevoegen. Om te slagen, moet je gedurende het hele evenement gefocust blijven.

Lees ook  Visuele test: Vind de waarde van elke papegaai in minder dan 60 seconden!
© Cosmix

Waarom een ​​visuele test doen?

Een online visuele test kan leuk zijn omdat het boeiende visuele uitdagingen biedt die onze waarnemingsvaardigheden op de proef stellen en ons uitdagen om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Of het nu gaat om het oplossen van optische illusies, visuele puzzels of deelname aan competitieve spellen, deze tests bieden een vermakelijke ervaring door onze geest te stimuleren en ons in staat te stellen onszelf op een vriendelijke manier te meten met andere spelers.

Je hebt geen tijd meer. De tijd is gekomen om te stoppen.

Allereerst willen we iedereen feliciteren die de flesjes in 30 seconden heeft gespot. Je visuele vaardigheden zijn echt indrukwekkend. Vervolgens willen we ook de mensen feliciteren die erin geslaagd zijn om in 60 seconden te vinden, je hebt het goed gedaan. Voor degenen die de test niet konden voltooien, maak je geen zorgen, we zullen je helpen. De eerste fles staat op de tweede regel. Het is de derde van links. De tweede staat op dezelfde regel, 9e fles van rechts. De laatste staat op de voorlaatste regel aan de rechterkant. Om je te helpen, is hier de oplossing in beeld.

Lees ook  Test je observatievaardigheden met dit spel van eekhoorns verborgen in de bomen.
© Cosmix

 

We hopen dat deze test je plezier heeft gegeven. Aarzel vooral niet om het op uw sociale netwerken te delen om het met uw vrienden te delen.

Related post