Stel je intellectuele capaciteiten op de proef met deze nogal moeilijke wiskundetest!

Wees voorzichtig, 95% van de mensen die het geprobeerd hebben, zijn er niet in geslaagd. Denk je dat je het beter kan?

Hoe goed ben jij in wiskunde? Ontdek het antwoord op deze vraag met dit wiskundeprobleem. Als je niet zo van cijfers houdt, is dit de perfecte gelegenheid om jezelf uit te dagen met deze test. Iedereen is een winnaar, dus profiteer ervan.

Wat is dit wiskundeprobleem?

Op een afbeelding laten we u drie bewerkingen zien. Deze laatste zijn behoorlijk complex omdat ze zijn samengesteld uit bomen, vogels en getallen. Met behulp van je wiskundige kennis moet je de waarde van een vogel kunnen bepalen. U moet de gegevens gebruiken die wij aan u hebben verstrekt. Om de kansen aan jouw kant te krijgen, moet je gefocust blijven tot het einde.

© Cosmix

Waarom een ​​wiskundetoets maken?

Een online wiskundetoets maken heeft veel voordelen. Het stelt ons vooral in staat om ons competentieniveau op dit gebied objectief te beoordelen. Online tests zijn vaak ontworpen om verschillende onderwerpen en moeilijkheidsgraden te behandelen, waardoor we onze specifieke sterke en zwakke punten kunnen identificeren. Door onze tekortkomingen te kennen, kunnen we onze leerinspanningen richten om onze prestaties te verbeteren. Daarnaast bieden online wiskundetoetsen een grote flexibiliteit qua tijd en toegankelijkheid. Ze kunnen op elk moment en vanaf elke plaats worden gedaan met een internetverbinding, waardoor we ons schema kunnen aanpassen aan onze persoonlijke beperkingen.

Lees ook  Ontdek je diepste sterke en zwakke punten met deze optische illusies.

Bovendien kunnen deze tests een extra bron van motivatie zijn. Hun interactieve formaat en het volgen van onze scores of voortgang in de loop van de tijd stelt ons in staat om onze verbetering te meten en concrete doelen te stellen. Dit kan ons engagement en doorzettingsvermogen bij het leren van wiskunde versterken. Ten slotte kan het maken van een online wiskundetoets een leuke en uitdagende ervaring zijn. Samengevat, door een online wiskundetest af te leggen, kunnen we onze vaardigheden beoordelen, onze zwakke punten identificeren, aan onze vooruitgang werken, profiteren van de flexibiliteit van schema’s en online toegankelijkheid en een bron van motivatie en plezier vinden in ons wiskundig leren.

Het is tijd om te eindigen. Is het je gelukt om te vinden?

De vogel was gelijk aan 1!

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Bent u een ondersteunend persoon of bent u een eenzaam persoon?

Proficiat aan degenen die erin geslaagd zijn om het juiste antwoord te vinden. Uw intelligentie maakt indruk op ons.

Voor degenen die het niet konden vinden, maak je geen zorgen, we zullen je helpen. Uit de eerste vergelijking is de som van de twee rode bomen 12, wat betekent dat een rode boom 6 is. Gebruikmakend van de tweede vergelijking waarbij een rode boom vermenigvuldigd met een groene boom plus een groene boom gelijk is aan 14, krijgen we (6 × 2 ) + 2 = 14, waaruit we kunnen concluderen dat elke groene boom een ​​waarde van 2 heeft. Ten slotte geeft de laatste regel van de bewering aan dat de vermenigvuldiging van een rode boom met een groene boom minus de vermenigvuldiging van de vogel met een rode boom, is gelijk aan een rode boom. Dit geeft dus (6 × 2) – (1 × 6) = 12 – 6 = 6.

Lees ook  IQ-test: kun jij deze wiskundige uitdaging in minder dan 30 seconden oplossen?

Wat betekent dat de vogel gelijk is aan 1.

© Cosmix

 

We hopen dat deze wiskundetoets een uitdaging was en we nodigen je uit om het op je sociale media te delen, zodat je vrienden het kunnen uitproberen.

Related post