Vergroot je intellectuele vaardigheden door te proberen deze wiskundige puzzel op te lossen.

Puzzels vereisen bepaalde intellectuele vaardigheden. Denk je dat je er klaar voor bent?

Er is niets beter dan een beetje wiskunde om je hersenen een boost te geven. En precies, we hebben u een wiskundige puzzel te bieden, dus maak van de gelegenheid gebruik om weer op de been te komen. Neem de tijd om je te concentreren en begin dan met de test.

Wat is deze puzzel precies?

We gaan je een reeks bewerkingen laten zien. Sommige cijfers van de laatste zijn echter vervangen door een driehoek, een vierkant en een cirkel. Je moet dus de laatste bewerking oplossen en daarvoor moet je de waarde van de driehoek, het vierkant en de cirkel vinden. Om dit te bereiken, moet u de reeds verstrekte gegevens gebruiken, zoals bij de vorige bewerkingen. Het is belangrijk dat je bepaalde rekenregels hanteert als je voor deze toets wilt slagen.

Lees ook  IQ-test: kun jij deze wiskundige uitdaging in minder dan 30 seconden oplossen?
© Cosmix

Wat heeft het voor zin om dit soort puzzels op te lossen?

Door je geest scherp te houden tijdens deze puzzels, kun je je stress- en vermoeidheidsniveau verminderen, terwijl je je gedachten helder houdt. Er zijn tal van illusies, puzzels en puzzels om uit te kiezen. Probeer die op te lossen die overeenkomen met uw interessegebied. Combineer logica met je intelligentie om de antwoorden te ontcijferen en veel plezier met het bedriegen van anderen om hun resolutiesnelheid te observeren. Wiskundige puzzels zijn leuk om op te lossen, maar vereisen mentaal werk, waarbij een beroep wordt gedaan op je cognitieve vaardigheden en creatief denken. Deze onderwerpen komen vaak ter sprake in gezonde discussies, net zoals je wiskundige regels in de klas gebruikte om wiskundige problemen en uitdrukkingen op te lossen. Als gevolg hiervan kun je door deze puzzels op te lossen je hersenen trainen en stress en vermoeidheid verminderen.

Lees ook  Je hebt 20 seconden om de pinguïn te helpen zijn weg te vinden!

De tijd is gekomen om af te ronden. Is het gelukt ?

De laatste operatie gaf als resultaat 14! Proficiat aan de mensen die het juiste antwoord wisten te vinden, je bent echt een heel slim persoon.

Voor degenen die het niet begrijpen, maak je geen zorgen, we zullen je helpen. Met vrij eenvoudige wiskundige regels zou je de ontbrekende waarden hebben gevonden. De driehoek was 2 waard, de cirkel was ook 2 waard en het vierkant 10.

© Cosmix

 

We hopen dat deze ervaring voldoende stimulerend is geweest en we nodigen je uit om deze wiskundige puzzel op je netwerken te delen ten voordele van je vrienden.

Related post