Visuele test: Je hebt 30 seconden om te bepalen welk glas als eerste gevuld wordt

In deze logische test is het uw doel om te bepalen welk glas als eerste door de kraan wordt gevuld. Er staan ​​7 glazen op een tafel en daarboven een kraan. Jouw taak is om het glas te vinden dat als eerste gevuld wordt als je de kraan opendraait. Deze leuke test is een spannend tijdverdrijf voor zowel volwassenen als kinderen.

Hoe vind je de winnende pijp?

Om voor deze test te slagen, moet u uw logica gebruiken om uit alle opties het snelste circuit te identificeren. Stel je voor dat het water stroomt en dat de verschillende leidingen vollopen. Sommige leidingen zijn met elkaar verbonden en vormen verschillende complexe circuits. Andere leidingen kunnen ook onafhankelijk zijn en andere kunnen geblokkeerd of doodlopend zijn. Jouw taak is niet om te ontdekken welk circuit werkt, maar welke het water zo snel mogelijk laat circuleren. Gebruik ook redenering om het juiste antwoord te vinden.

Lees ook  Test je visuele vaardigheden door in 15 seconden het woord 'liefde' op deze foto te vinden
© Cosmix

Wat is de juiste schakeling?

Met behulp van uw logica en gezond verstand kunt u deze test gemakkelijk doorstaan. Denk goed na over de plaatsing van de glazen en de mogelijke paden van het water. Denk aan valkuilen, mogelijke omleidingen en freeruns. Onthoud dat deze test een tijdslimiet heeft, je hebt slechts 30 seconden om het spel te voltooien.

De oplossing

Glas nummer 5 rechts wordt als eerste gevuld. Kom jij tot dezelfde redenering? Zo ja, gefeliciteerd! Blijf je denkvermogen en vermogen ontwikkelen om dit soort puzzels op te lossen.

©Teodora

Related post