Visuele test: kun jij ze alle 7 verborgen in deze afbeelding vinden in minder dan 15 seconden?

Stimuleer je gezichtsscherpte en je waarnemingsvermogen tijdens een vermakelijke IQ-test!

Als je een nauwgezet persoon bent, zal deze visuele uitdaging een koud kunstje voor je zijn! Inderdaad, alleen mensen met gevoel voor detail en observatie in combinatie met adelaarsvisie zullen deze IQ-test kunnen oplossen. Denk je dat je het niveau hebt? Laat zien dat je er klaar voor bent door deze uitdaging binnen de tijdslimiet te voltooien!

Visuele test: “Hoeveel zevens kun jij vinden in 15 seconden?” »

De onderstaande visuele test bestaat uit het zorgvuldig observeren van de afbeelding en het vervolgens vinden van alle 7-en erin.In deze afbeelding, bestaande uit de letter Z, zijn inderdaad een paar cijfers 7 naar binnen geslopen. Je hebt dan 15 seconden de tijd om ze allemaal te vinden en zo je concentratieniveau en grondigheid te bewijzen.

Lees ook  Je hebt 20 seconden om de pinguïn te helpen zijn weg te vinden!

Ben je klaar ? Uw 15 seconden beginnen nu!

© Cosmix

IQ-test: het juiste antwoord

Proficiat aan iedereen die deze uitdaging aandurfde. Het is tijd om u de oplossing van deze observatietest te onthullen.

De oplossing

Je moet op deze foto in totaal 10 cijfers 7 hebben geteld. De twee zevens gevormd door de reeks letters Z en cijfers 7 tellen al twee. De eerste 7 bevat 4 andere cijfers 7 en de tweede heeft er ook 4. Kijk zelf maar in de afbeelding hieronder!

© Cosmix

Als je geslaagd bent voor de visuele test, gefeliciteerd! Je hebt ons zojuist naast een hoge denksnelheid ook je observatie- en concentratievermogen laten zien. Als je deze 10 nummers niet hebt gevonden, betekent dit dat je je visuele en cognitieve vaardigheden moet verbeteren. Op onze site vind je trainingsoefeningen. Tientallen IQ-testen wachten op je!

Related post