Visuele test: Vind de waarde van elke papegaai in minder dan 60 seconden!

Kun jij slagen voor deze wiskundetest? Om erachter te komen, moet u uzelf op de proef stellen.

Heeft u een paar minuten over? Waarom oefen je je vaardigheden niet door deze eenvoudige uitdaging te spelen? Deze test is een raadsel dat je wiskundige vaardigheden zal testen. Jouw missie is om de waarde van elke papegaai in de verschillende lijnen te bepalen.

Deze uitdaging is een kans om je logica en snelheid te verbeteren. De test is inderdaad getimed. Je hebt slechts 60 seconden om de uiteindelijke oplossing te vinden. Met deze test kunt u uw wiskundige kennis ook op een speelse manier in de praktijk brengen.

Hoe vind je de waarde van elke papegaai?

In deze wiskunderaadseltest vertegenwoordigt elke papegaai een specifieke waarde. Jouw missie is om deze waarden te decoderen door de operaties en de verschillende verbanden daartussen zorgvuldig te observeren. Elke papegaai wordt geassocieerd met een cijfer of een getal. Om er in te slagen de waarde van elk te vinden, zal het nodig zijn logica en gezond verstand te gebruiken. Besteed aandacht aan details en onderzoek zorgvuldig elke bewerking om de relaties tussen papegaaien en cijfers te ontdekken.

Lees ook  Observatietest: Je hebt 15 seconden om het potlood op deze foto te vinden. Zou je kunnen?
© Cosmix

 

Gebruik wiskundige redenering

Je doel is om de uiteindelijke oplossing voor deze operatie te vinden met behulp van de eerder gevonden papegaaiwaarden. Pas de basisbewerkingen toe volgens de papegaaiwaarden en los de vergelijking op. Benadruk elementaire wiskundige bewerkingen zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Respecteer ook de regels voor de volgorde van bewerkingen (PEMDAS – Haakjes, Machtsverheffen, Vermenigvuldigen en Delen, Optellen en Aftrekken).

Oplossing

Als je er 12 hebt, is dit het juiste antwoord.

14 + 14 + 14 = 42

14 + 6 = 20

6 + 6 = 12.

© Cosmix

Related post