Volgens een onderzoek gelooft de meerderheid van de mannen in liefde op het eerste gezicht (en dat is goed)

Stel je dit scenario eens voor. Je bevindt je midden in een anonieme menigte, diep in gedachten. Plotseling valt je blik op en boem! Jullie paden kruisen elkaar als twee sterren in de Melkweg. Welnu, ik ben hier om je te vertellen dat onze mannelijke tegenpolen, hoe stoïcijns ze ook lijken, geloven in dat sprookjesscenario dat liefde op het eerste gezicht heet! In 2014 onthulde een onderzoek dat deze magie van Instant Love heel goed hun realiteit zou kunnen zijn. Ja, het lijkt erop dat deze ridders niet zo winterhard zijn als we soms graag denken!

Liefde op het eerste gezicht volgens mannen: een voelbare realiteit

Mijn beste lezers, ik heb de laatste tijd het plezier en het voorrecht gehad om me te verdiepen in een golf van onderzoek, en ik ben iets tegengekomen dat me verraste: de meerderheid van de mannen gelooft in liefde op het eerste gezicht – volgens deze studielink in het Engels .

Ja, je leest het goed!

Onze mannelijke ridders, van nature stoïcijns en gereserveerd als het gaat om de kwestie van gekke liefde op het eerste gezicht, geloven dat liefde op het eerste gezicht een heel reële ervaring is. Maar wees gerust, ik heb zelf mijn ogen groot gemaakt, sceptisch.

Ik herinnerde me een oud vriendje dat, ondanks de stormachtige liefde die hij voor mij had verklaard, altijd volhield dat het idee van liefde op het eerste gezicht slechts filmische onzin was.

Lees ook  10 redenen waarom een ​​introverte vrouw een ‘betere vrouw’ wordt

Hij en zijn romantische ontwijkingen!

Een eeuwigheid in het moment: de blik van de mannenwereld

Volgens deze mannen in dit recente onderzoek is verliefd worden niet alleen een uitbarsting van gevoelens die je meesleept, maar eerder een onmiddellijke en intense aantrekkingskracht die ze voor iemand voelen, vaak voordat ze zelfs maar met ze hebben gesproken.

Voor onze mannen lijkt het erop dat liefde niet alleen een spel van geduld is, maar ook een spel van instinctieve impulsiviteit. Houdt dame van geluk van liefde op het eerste gezicht? Ik laat je zelf oordelen. Wie ben ik tegelijkertijd om de verwoestingen van het lot en de magie van toevallige ontmoetingen te ontkennen? We hebben allemaal wel een beetje ruimte voor romantiek, nietwaar?

Lees ook  10 manieren om (eindelijk) je gevoel van eigenwaarde te verbeteren

En dat is goed!

En jij, jij vraagt ​​mij, waarom dit artikel over mannen en hun opvattingen over liefde op het eerste gezicht?

Waarom vertel je ons hierover, lief dagboek? Omdat dit goed nieuws is, mijn lieve vrienden!

Door in liefde op het eerste gezicht te geloven, laten onze mannen zien dat ze tederheid, emotie en impulsen omarmen en de mogelijkheid erkennen dat liefde onmiddellijk kan gebeuren, net zoals deze in de loop van de tijd kan groeien.

Dus de volgende keer dat je op een etentje bent, of misschien zelfs in een overvolle bus, houd er dan rekening mee dat de heer naast je misschien wel gelooft in de mogelijkheid van een bliksemschicht. Misschien is hij gewoon op zoek naar zijn soulmate, net als jij.

Lees ook  Laten we de betekenis en interpretatie onderzoeken van dromen over blootsvoets lopen

En wie weet is liefde op het eerste gezicht toch niet alleen maar filmische onzin! Dat was het voor vandaag, houd je hoofd in de wolken en je voeten op de grond.

Er gaat tenslotte niets boven de mix van realiteit en dromen, toch?

Related post