Wiskundig raadsel: meet je IQ door deze vergelijking in minder dan 30 seconden op te lossen!

Om voor deze IQ-test te slagen, moet je heel, heel slim zijn. Weet je zeker dat je door wilt gaan ?

Het kennen van je sterke en zwakke punten is belangrijk als je vooruit wilt in het leven. We raden u precies aan om deze IQ-test te doen, die uw intellectuele capaciteiten zal beoordelen. Mis deze kans dus niet. Neem de tijd om je te concentreren en begin dan met de test.

Hoe slaagt u voor deze IQ-test?

Om uw intellectuele capaciteiten te beoordelen, gaan we u vragen een 4-cijferige vergelijking op te lossen. Dit is echter geen klassieke berekening, aangezien we u 4 mogelijke antwoorden bieden: A, B, C en D. Gebruikmakend van uw kennis van wiskunde en uw logica, moet u kiezen tussen de voorstellen om deze test te voltooien. Voordat u uw antwoord geeft, moet u de tijd nemen om erover na te denken en de vergelijking volledig te begrijpen. Zet de kansen aan jouw kant door gefocust te blijven.

Lees ook  Zoek de verschillen spel: Zou jij in minder dan 15 seconden 3 verschillen op deze foto kunnen vinden?
© Cosmix

Wat heeft het voor zin om een ​​IQ-test te doen?

Online IQ-testen zijn onmiskenbaar interessant, omdat ze iedereen de mogelijkheid bieden om hun intellectuele potentieel op een praktische en toegankelijke manier te verkennen. Jij, als persoon die nieuwsgierig is en graag meer over jezelf wil leren, kan baat hebben bij deze cognitieve beoordelingen om jezelf beter te begrijpen. Deze tests maken een informatieve zelfevaluatie mogelijk door uw sterke en zwakke punten in verschillende cognitieve domeinen zoals logica, geheugen en ruimtelijk redeneren te identificeren. Bovendien biedt hun online aspect u keuzevrijheid en flexibiliteit, zodat u ze in uw eigen tempo en vanuit het comfort van uw eigen huis kunt voltooien. Dit geeft je de mogelijkheid om je intellectuele potentieel op een vertrouwelijke en verrijkende manier te ontdekken.

Lees ook  Onthul uw volwassenheidsniveau door middel van deze nogal speciale persoonlijkheidstest!

De tijd is gekomen om de oplossing te zien!

Het juiste antwoord was keuze B, dus 35.

Proficiat aan degenen die erin geslaagd zijn om het juiste antwoord te vinden. Je intellectuele vaardigheden zijn erg indrukwekkend.

Voor mensen die de test niet hebben voltooid, maak je geen zorgen, we helpen je wel. In een vergelijking komt vermenigvuldiging altijd op de eerste plaats. Daarom was het nodig om te beginnen met 5 x 5 alvorens het resultaat bij de rest van de vergelijking op te tellen.

© Cosmix

 

We hopen dat je genoten hebt van deze IQ-test. Aarzel vooral niet om het op uw sociale netwerken te delen om uw vrienden uit te dagen.

Related post