Wiskundig raadsel: vind de waarde van elk object en los de uiteindelijke vergelijking op!

Deze eenvoudige uitdaging is om de waarde van elk object te vinden. Denk je dat je het kunt?

In deze gastronomische uitdaging is het uw doel om de waarde van elk aangeboden object te vinden en de laatste wiskundige bewerking op te lossen. Deze test test uw vermogen om de verstrekte informatie te analyseren en elementaire wiskundige regels toe te passen om tot de juiste oplossing te komen.

Maak je klaar voor een stimulerende uitdaging die je logische geest op de proef zal stellen. Ben je klaar om deze uitdaging in minder dan 30 seconden te voltooien?

© Cosmix

Hoe vind ik de waarde van items?

Deze test is een geweldige manier om je mentale vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben. U kunt unieke vaardigheden ontwikkelen die u dagelijks van pas zullen komen. Je kunt ook je logica trainen, wat in veel situaties nuttig kan zijn, en je denkvermogen om problemen beter het hoofd te bieden.

Lees ook  Vind het antwoord in minder dan 10 seconden om aan iedereen te bewijzen dat je een echt genie bent!

Om voor deze test te slagen, is het essentieel om logisch te redeneren. Analyseer elke handeling en elk object zorgvuldig voordat u begint. Bekijk alle afbeeldingen één voor één en kijk of er vallen zijn binnengeslopen.

De redenering die moet worden gevolgd om de test te halen

Zoek naar relaties tussen getallen, vormen of objecten om hun waarden te bepalen. Stel uzelf de juiste vragen, zoals: “Wat zijn de regels die de relatie tussen objecten bepalen?” of “Welke wiskundige bewerkingen moeten worden toegepast om het eindresultaat te verkrijgen?” “. Gebruik je deductieve geest om dichter bij het juiste antwoord te komen. Wees methodisch en neem de tijd om elk element zorgvuldig te analyseren.

Oplossing

3 gevonden? Het is het juiste antwoord. Hier is hoe het te doen:

Lees ook  Onthul uw volwassenheidsniveau door middel van deze nogal speciale persoonlijkheidstest!
© Cosmix

 

69 + 23 = 92

69 – 23 = 46

69 / 23 = 3

Related post